Elektronikus építési napló gyakorlati képzés

2013 október 01-óta folyamatosan bővül azon szakmacsoportok köre, melyeknek az építési napló elektronikus változatát kell alkalmaznia.

Ennek érdekében a Mérnöki Kamara Nonprofit Kft. folyamatosan hirdeti, szervezi a napló vezetésére irányuló gyakorlati képzéseit.
Meghirdetett képzéseink 2+6 tanóra keretében dolgozzák fel, mutatják és gyakoroltatják be a vonatkozó jogszabályokat és a webes felületet. 2 tanóra a jogszabályi környezet és az elméleti felépítést mutatja be, még a 6 tanóra a szigorúan vett gyakorlati fogásokat mutatja be és gyakoroltatja a résztvevőkkel.

Havirendszerességgel szervezzük a nyilvánosan jelentkezhető. Képzés ára a kamarai tagok részére 18000 Ft/fő+áfa, nem kamarai tagoknak 24000 Ft/fő+áfa. Amennyiben a jelentkező felkészített számítógéppel érkezik az oktatásra. Aki nem rendelkezik megfelelő eszközzel, lehetősége van 3000 Ft/nap+áfa számítógépet bérleni, melyet a szükséges szoftverekkel felkészítve bocsátunk rendelkezésre. Ezen felül lehetőséget biztosítunk a cégek, cégcsoportok részére kihelyezett képzésre, melyen a megrendelő által biztosított helyszínre biztosítjuk az oktatót, oktatókat. Ennek részleteiről kérdezze munkatársainkat.

Képzés felelőse:
Juhász Tamás (Telefon: +36-1-455-8865, Fax: +36-1-455-8869, email: juhasz.tamas@bpmk.hu, Mobil: +36-70-3344-212)
További felvilágosítással szolgálnak:
Gödri Emese, Keresztes Anita, Szeszák Veronika, Takáts Attiláné (Telefon: +36-1-455-8865)


Oktatási anyag: - - - L E T O L T E S - - -

Meghirdetett képzéseink:

 
 
 
<>
 

Képzés keresése

Képzés kód, cím vagy kulcsszó alapján

Képzés kódja, címe vagy kulcsszó:

Időszak szerint

* fejlesztés alatt *