Elektronikus építési napló gyakorlati képzés

2013 október 01-óta folyamatosan bovül azon szakmacsoportok köre, melyeknek az építési napló elektronikus változatát kell alkalmaznia.

Ennek érdekében a Mérnöki Kamara Nonprofit Kft. folyamatosan hirdeti, szervezi a napló vezetésére irányuló gyakorlati képzéseit.
Meghirdetett képzéseink 2+6 tanóra keretében dolgozzák fel, mutatják és gyakoroltatják be a vonatkozó jogszabályokat és a webes felületet. 2 tanóra a jogszabályi környezet és az elméleti felépítést mutatja be, míg a 6 tanóra a szigorúan vett gyakorlati fogásokat mutatja be és gyakoroltatja a résztvevokkel.

Havirendszerességgel szervezzük a nyilvánosan jelentkezheto. Képzés ára a kamarai tagok részére 18000 Ft/fo+Áfa, nem kamarai tagoknak 24000 Ft/fo+Áfa. Amennyiben a jelentkezo felkészí­tett számítógéppel érkezik az oktatásra. Aki nem rendelkezik megfelelo eszközzel, lehetosége van 3000 Ft/nap+Áfa számítógépet bérleni, melyet a szükséges szoftverekkel felkészí­tve bocsátunk rendelkezésre. Ezen felül lehetoséget biztosí­tunk a cégek, cégcsoportok részére kihelyezett képzésre, melyen a megrendelo által biztosított helyszínre biztosítjuk az oktatót, oktatókat. Ennek részleteirol kérdezze munkatársainkat.

Képzés felelose:
Juhász Tamás (Telefon: +36-1-455-8865, Fax: +36-1-455-8869, email: juhasz.tamas@bpmk.hu, Mobil: +36-70-3344-212)
További felvilágosítással szolgálnak:
Gödri Emese, Keresztes Anita, Szeszák Veronika, Takáts Attiláné (Telefon: +36-1-455-8865)


Oktatási anyag: - - - L E T Ö L T É S - - -

Meghirdetett képzéseink:

 
 
 
<>
 

Képzés keresése

Képzés kód, cím vagy kulcsszó alapján

Képzés kódja, címe vagy kulcsszó:

Időszak szerint

* fejlesztés alatt *